Analýzy pšenice a mouky - Korrektory mouky
Jste mlýn a chcete kontrolovat kvalitu čistých odrůd vašich pšenic nebo mlynářských směsí. Chcete být poradenství ohledně výběru odrůdy nebo vypracování vzoru.
Jste průmyslový výrobce a chcete se ujistit o pravidelnosti mouky, kterou používáte ve svých výrobách.
Chcete kontrolovat pekařskou kvalitu svých mouk?
Služby laboratoře fyzikálně-chemických analýz
Na pšenici
Mletí Buhler, specifická hmotnost, vlhkost, bílkoviny, detekce mykotoxinů atd.
Na mouce
Alveograf Chopin, Hagbergův poklesový index, farinograf, obsah popela, poškozené škroby atd.
Služby zkušebního mlýna
Kontroly pekařství (metody CNERMA a BIPEA)
Kontrola pravidelnosti a kvality produktů.
Vzdělávací centrum: (akreditované vzdělávací centrum Ministerstvem francouzské ekonomiky, průmyslu a zaměstnanosti)
Školení o dobrých pekařských praktikách a používání produktů MILLBÄKER.